Sauce whisky
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky Fryseegnet : nej Indsendt af : john Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smør og steg de hakkede løg. Tomat puré røres i. pisk godt til det tykner. Tilsæt krydderier og whisky og lad det koge lidt. Til sidst tilsættes fløden. Lad det simre 10-15 min. Mens der piskes godt.
Lav saucen om formiddagen, så den kan stå og trække hele dagen. |
|
Opskriften er vist 9268 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne