Cheesecake - taybær
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Kjeld Indsendt : Red : |
|
|
Bund:
Knus kiks i en pose med en kagerulle. Æltes derefter med farin og smeltet smør. Tryk massen ud i en springform og sæt på køl. Ostefyld: Op blød husblas i vandet. Rør Philadelphia sammen med sukker, yoghurt og citronsaft. Sæt husblas i vandet i mikroovn ca. 50 sec. til smeltet. Hæld det derefter i ostemassen i en tynd stråle, mens der piskes. Taybær grød: Kog bær op i en gryde med sukker og eddike. Lad småkoge til bær er op blødte og kan mases let med grydeske. Lad køle af til håndlun/varm. Den op blødte husblas smeltes i bærmassen og piskes godt. Hvis du kan trække strenge op af massen, er den for kold og skal varmes mere op. Kontroller at ostemassen er stivnet, før du forsigtigt hælder bærmassen over. Sæt på køl i min. 3 timer. |
|
Opskriften er vist 2857 gange,
og udskrevet 59 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Kjeld - 2019-05-19 15:04:12 Ostefyld mangler 50 g fluormelis. Taybær må godt være dobbelt portion. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne