Hindbær blondie
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Hak chokolade fint.
Smelt smørret i en gryde.
Tag gryden af varmen og rør chokoladen i, indtil al chokoladen er smeltet.
Hæld blandingen i en skål. Rør sukker, vaniljesukker og æg i. Bland hvedemel og mandler i dejen. Hæld dejen i en lille bradepande. Drys hindbær over. Bag kagen i 30 minutter på 175 grader (almindelig ovn). |
|
Opskriften er vist 4211 gange,
og udskrevet 54 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne