Kaffecreme
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Kaffe Indsendt : Red : |
|
|
I en stor metalskål piskes æggeblommer, kaffe, vanille, whisky og sukker sammen.
Sæt skålen over en gryde med kogende vand. Skålen må ikke nå ned i vandet. Pisk i 3 min. eller til cremen tykner. Hæld cremen over i en lille skål og lad den køle af.
Imens udblødes husblasen i koldt vand. Knug husblasen og kom den i en lille gryde med 2 spsk vand. Lad den opløses over svag varme, køl den lidt af, men ikke så meget at den stivner.
Kom husblasen i cremen dråbevis og bland grundigt.
Fyld cremen i kopper eller små skåle og sæt dem i køleskabet.
Ved servering drysses kaffecremen med spåner af chokolade.
|
|
Opskriften er vist 14812 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer fløden ? - 2014-04-10 13:09:04 Fløden, hvad skal man gøre med den ?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne