Leverpostej med kyllinglever
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Lise-lotte Olsen Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser køres til en jævn masse i en foodprocessor og kommes i passende forme. Bages i vandbad ved 180 grader i Alm. ovn 1 time
Tips: giver 4 bakker a 500 ml. |
|
Opskriften er vist 2979 gange,
og udskrevet 65 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne