Blomkål med mornay sauce
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Indsendt af : coco66 Indsendt : Red : |
|
|
Del blomkålen i buketter og kog dem i 4 min. Imens varmes saucen op.
Blomkålen hældes i en sigte til afdrypning, og lægges derefter i et fad. saucen tages af varmen, og ca halvdelen af osten og lidt parmesan tilsættes. Når osten er smeltet i saucen, hældes den over blomkålen, og det resterende revne ost drysses over. Evt kan drysses let med lidt rasp. Stilles i ovnen på grill ca 10 min. Kartofler og frikadeller kan serveres til. |
|
Opskriften er vist 13931 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2020-09-13 21:57:00 Er dette en blomkålsgratin? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne