Brunkager uden mel
Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Michael Vigh Sørensen Indsendt : Red : |
|
|
Margarine, sukker, sirup koges sammen og afkøles
Derefter iblandes øvrige ingredienser Når det hele er blevet koldt trilles dejen i pølser og stilles i køleskab til næste dag Bages ved ca 175 grader i varmluft ovn |
|
Opskriften er vist 2855 gange,
og udskrevet 56 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Thomasmadglad - 2017-11-22 20:00:58 Har for flere timer siden lavet denne dej, men er bange for det er en joke, da det er svært at få dejen til at få den rigtige konsistens. øv øv.måske lidt mangler i hvordan den laves og hvor lang tid de skal bages osv. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne