Bagte blommer med havtorn, kørvel, med marskepone
Fryseegnet : Ja Indsendt af : Poul Melchior Indsendt : Red : |
|
|
Is:
Smelt rørsukker i en gryde, rør i den til det er lysebrunt, tilsæt fløden og varm det op, tag gryden af varmen og pisk til al karamellen er opløst. Varm fløden op til kogepunktet, hæld den direkte under pisning af æggeblommer og vaniliepulver, afkøl massen. Læg husblas i blød i kold vand. Pisk marskeponen i massen, vend hakket kørvel og smeltet husblads i, frys isen i portionsforme. Bagte blommer: Del blommerne og tag stenene ud, læg dem op i et ildfast fad, med den åbne side op. Drys med sukker og citronsaft. Blommerne bages i en forvarmet ovn ved 170 grader i 10 til 12 minutter eller til blommerne er bløde. Lad dem afkøle. Havtornsirup: Kog havtorn, sukker, vaniliepulver, tilsæt appelsin juice, rør lidt i massen til det bliver let sirupagtigt. Blend og sigt det over blommerne, lad det trække på køl indtil brug. |
|
Opskriften er vist 1480 gange,
og udskrevet 52 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne