Jordskokke suppe med sprød pastinak og kammuslinge
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Poul Melchior Indsendt : Red : |
|
|
Sprød pastinak:
Skrald pastinak og skær lange tynde skiver på langs til chips ca 2 stk pr person Skær resten i tern disse bruges til suppen Dybsteg chipsene i olie til de er sprøde og lysebrune lad dem tørre på køkken papir indtil de skal anrettes mellem kammuslingerne. Suppen: Rør karry op i piskefløden derefter sættes det på køl fløden skal trække i en time Derefter piskes til det er cremeagtigt. Skrald jordskokkerne pil løg og hvidløg og skær det i tern Skrald æbler fjern kernehusene og skær æblerne i tern Grønsagerne sauteres af i olie under svag varme kom æbleeddike på og lad eddiken koge væk. Kom hvidvin, vand og bouillon på, lad suppen simre til grønsagerne er møre, blend suppen, derefter skal suppen sigtes og koges lidt ned. Ved servering varm suppen op, pisk karry cremen i, til sidst smages til med salt og peber. Kammuslinger: Læg kammuslingerne på køkkenrulle, disse krydderes med salt, peber og sukker, derefter stilles de på køl. Ved servering rist dem af på en meget varm pande med lidt olie, tages af varmen og lad dem trække i et par minutter. |
|
Opskriften er vist 1700 gange,
og udskrevet 60 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 2017-10-19 17:47:56 Særdeles lækker forret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne