Lakrids snegle

Lakrids snegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15 stk

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :     

Ingredienser:
 Dej:
3 dl.havremælk (eller kærnemælk)
25 g.gær
1 æg
3 tsk.sukker
1 tsk.salt
50 g.smør
500 g.hvedemel
 
 Remonce:
80 g.smør
80 g.sukker
 
 Fyld:
135 g.Haribo rotella (en pose)
 
 Drys:
 Lakridspulver
 
 Glasur:
 Flormelis
 Havremælk eller vand
1 tsk.lakridspulver
 Evt.krymmel
 
Opskrift:
DEJ:
Lun mælken og rør gæren ud i den.
Hæld den lunkne blanding over i en skål og tilsæt æg, salt, sukker og smør.
Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt og ælt det hele sammen til en dej.
Lad dejen hæve i 30 minutter mens du lave remonce og hakker lakridserne.

REMONCE:
Rør smør og sukker sammen med en elmixer.

FYLD:
Hakker lakridserne til små stykker.

SAMLING:
Rør dejen ud på et meldrysset bord.
Smør remoncen på dejen.
Drys med lakridserne.
Rul dejen sammen til en roulade og skær 15 snegle.
Læg dem på et stykke bagepapir på en bageplade.
Lad dem hæve under klæde i 15 minutter, mens ovnen varmer op på 300 grader almindelig ovn.
Drys lakridspulver hen over sneglene.
Bag dem i 15 minutter.

GLASUR:
Rør flormelis og mælk/vand sammen med lakridspulver til en glasur.
Pensl de afkølede snegle og drys evt. med krymmel.





karakterer:
Opskriften er vist 1845 gange,
og udskrevet 40 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu