Lakrids snegle
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : |
|
|
DEJ:
Lun mælken og rør gæren ud i den. Hæld den lunkne blanding over i en skål og tilsæt æg, salt, sukker og smør. Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt og ælt det hele sammen til en dej. Lad dejen hæve i 30 minutter mens du lave remonce og hakker lakridserne. REMONCE: Rør smør og sukker sammen med en elmixer. FYLD: Hakker lakridserne til små stykker. SAMLING: Rør dejen ud på et meldrysset bord. Smør remoncen på dejen. Drys med lakridserne. Rul dejen sammen til en roulade og skær 15 snegle. Læg dem på et stykke bagepapir på en bageplade. Lad dem hæve under klæde i 15 minutter, mens ovnen varmer op på 300 grader almindelig ovn. Drys lakridspulver hen over sneglene. Bag dem i 15 minutter. GLASUR: Rør flormelis og mælk/vand sammen med lakridspulver til en glasur. Pensl de afkølede snegle og drys evt. med krymmel. |
|
Opskriften er vist 1845 gange,
og udskrevet 40 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne