Wienerpecan
Indsendt af : fussi1 Indsendt : Red : |
|
|
Mal eller fin hak 200 g pekannødder, tilsæt æggehviderne og ahornsirup og bland det godt sammen. Set på køle, indtil fyldet til fyldet skal bruges.
Rul dejen ud i ca. 4 mm tykkelse og skæres i firkanter ca. 12 x 12 cm. Læg fyldet på i en stribe langs midten og klip ind i dejen på hver side. Tag de op klippet stimler skiftevis over midten, så det bliver en flettede mønstre. Sæt wienerpecan på bageplade med bagepapir. Pensel med æg før. Husk på, at siderne ikke skal pensles. Pynt med 50 g. grofthakket pekannødder. Bages i forvarmet ovn ved 230 grader, at cirka 10 minutter. De skal være gyldne i farven. Kig efter for det varierer fra ovn til ovn! |
|
Opskriften er vist 9714 gange,
og udskrevet 60 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2020-10-24 15:13:50 jeg ville mene 2 spsk. sukker til at drysse over som pynt sammen med de sidste 50 g. pekannødder Gert - 2020-09-24 14:05:57 2 sukker til hvad og hvor skal 2 sukker bruges Kristian - 2019-04-05 18:51:39 Jeg er noget tvivl om mængden af sukker? 2 hvad? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne