Wienerpecan

Wienerpecan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : fussi1

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.wienerbrød (butterdej)
 
 Fyld:
200 g.knuste eller finthakkede pekannødder
4 dl.ahornsirup
2 æggehvider
 
50 g.grofthakket eller alle pekannødder
2 sukker
Opskrift:
Mal eller fin hak 200 g pekannødder, tilsæt æggehviderne og ahornsirup og bland det godt sammen. Set på køle, indtil fyldet til fyldet skal bruges.

Rul dejen ud i ca. 4 mm tykkelse og skæres i firkanter ca. 12 x 12 cm. Læg fyldet på i en stribe langs midten og klip ind i dejen på hver side. Tag de op klippet stimler skiftevis over midten, så det bliver en flettede mønstre.

Sæt wienerpecan på bageplade med bagepapir.

Pensel med æg før. Husk på, at siderne ikke skal pensles.

Pynt med 50 g. grofthakket pekannødder.

Bages i forvarmet ovn ved 230 grader, at cirka 10 minutter. De skal være gyldne i farven. Kig efter for det varierer fra ovn til ovn!





karakterer:
Opskriften er vist 9714 gange,
og udskrevet 60 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-10-24 15:13:50
jeg ville mene 2 spsk. sukker til at drysse over som pynt sammen med de sidste 50 g. pekannødder

  -   2020-09-24 14:05:57
2 sukker til hvad og hvor skal 2 sukker bruges

  -   2019-04-05 18:51:39
Jeg er noget tvivl om mængden af sukker? 2 hvad?