Fyldt Buttersquash

Fyldt Buttersquash, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Aoge

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Buttersquash
500 g.hakket kyllingekød
1 glasstærk salsa
1 løg
3 fedhvidløg
 Reven parmesan ost
 Salt
 Oregano
 Paprika
 Chili
 
Opskrift:
Del buttersquashen i to, rens den for kerner og udvid hullet en smule opad, så du har en 15 cm lang fordybning, dybest hvor kernerne sad.
Steg kyllingekød af på en pande med løg, hvidløg og krydderier. Når kødet er brunet af, tilsæt salsa og giv det et kort opkog. Smag til.
Placer buttersquash i et ildfast fad, fyld med kødet, så begge halvdele er godt fyldt op.
Drys med parmesan efter smag.
Bages ved 180 grader i 40 minutter.

Buttersquashen gør det ud for kartofler eller ris. Kan evt serveres med en god salat.





karakterer:
Opskriften er vist 2923 gange,
og udskrevet 38 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu