Fyldt Buttersquash
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Aoge Indsendt : Red : |
|
|
Del buttersquashen i to, rens den for kerner og udvid hullet en smule opad, så du har en 15 cm lang fordybning, dybest hvor kernerne sad.
Steg kyllingekød af på en pande med løg, hvidløg og krydderier. Når kødet er brunet af, tilsæt salsa og giv det et kort opkog. Smag til. Placer buttersquash i et ildfast fad, fyld med kødet, så begge halvdele er godt fyldt op. Drys med parmesan efter smag. Bages ved 180 grader i 40 minutter. Buttersquashen gør det ud for kartofler eller ris. Kan evt serveres med en god salat. |
|
Opskriften er vist 2924 gange,
og udskrevet 38 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne