Guldbarre brownies
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret og chokoladen i en gryde og lad det køle af.
Pisk æg og sukker sammen til en luftig æggesnaps. Bland mel og kakao sammen og ven det rundt i æggesnapsen. Vend den afkølede chokoladeblanding i. Hæld dejen ud i en 20 x 30 cm bradepande beklædt med et stykke bagepapir. Bag kagen midt i ovnen på 175 grader (almindelig ovn) i 30-35 minutter |
|
Opskriften er vist 3210 gange,
og udskrevet 68 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne