Churro skåle med is
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Maria Indsendt : Red : |
|
|
En gryde sættes på medium varme på komfuret.
Smør, brun farin, salt og vand blandes og bringes til kog Når massen koger, sænkes varmen og melen tilsættes. Rør rundt i 1 minut så massen samles, og køl derefter af på bordet i 5 minutter. Put nu vanilje essens i, rør rundt, og tilføj ét æg af gangen mens der røres Alu muffin form vendes på hovedet og sprøjtes med bage spray Massen sprøjtes forsigtigt ud, og sættes derefter i fryseren En gryde med olie sættes på varme, og når den småbobler (ca. 175 grader) tages skålene langsomt af formen Skålene puttes i den varme olie, til de er gyldne Derefter hviler de ½ minut på køkkenrulle, og rulles derefter i kanelsukker Serveres lune med en skefuld is i |
|
Opskriften er vist 1649 gange,
og udskrevet 55 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Andreas - 2017-09-17 12:22:42 Det er simpelthen så nem og enkel en opskrift! De smager helt perfekt med en omgang vanilje is. Kan klart anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne