Kylling i stærk karry

Kylling i stærk karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Jakob Schmidt

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 rødløg
1 bdt.forårsløg
2 fedhvidløg
600 g.kyllinge inderfilet
5 dl.Madlavningsfløde 18 %
2 spsk.madras karry
1 spsk.Karry, stærk
2 spsk.stærk paprika
1 spsk.chili
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hak rødløg i små tern
Skyl forårsløgene og hak dem i små bidder
Skær kyllingen i mundrette bidder

Varm en pande op og svits løgene en smule sammen med forårsløgene.

Tilsæt kylling og sørg for at den er gennemstegt.

Når kødet er brunet let, tilsættes fløden.

Skru ned på lavt blus.

Tilsæt krydderierne lidt efter lidt, alt efter hvor stærk man vil have retten. Lad stå og småsimre på laveste blus i 10 minutter. Hak hvidløg fint og tilsæt inden servering.

kan med fordel serveres med hjemmelavede Naanbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 7750 gange,
og udskrevet 63 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-09-15 04:56:19
Er det ikke en fejl at der skal bruges spsk. og ikke tsk.