Kylling i stærk karry
Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet Fryseegnet : Ja Indsendt af : Jakob Schmidt Indsendt : Red : |
|
|
Hak rødløg i små tern
Skyl forårsløgene og hak dem i små bidder Skær kyllingen i mundrette bidder Varm en pande op og svits løgene en smule sammen med forårsløgene. Tilsæt kylling og sørg for at den er gennemstegt. Når kødet er brunet let, tilsættes fløden. Skru ned på lavt blus. Tilsæt krydderierne lidt efter lidt, alt efter hvor stærk man vil have retten. Lad stå og småsimre på laveste blus i 10 minutter. Hak hvidløg fint og tilsæt inden servering. kan med fordel serveres med hjemmelavede Naanbrød. |
|
Opskriften er vist 7750 gange,
og udskrevet 63 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Turbo - 2017-09-15 04:56:19 Er det ikke en fejl at der skal bruges spsk. og ikke tsk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne