Hindbærguf
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
|
|
Husblassen lægges i blød i koldt vand i ca. 5-10 minutter til den er blød. Tilsæt herefter ca. 4 tsk kogende vand så den smelter, hældes herefter op i blenderen sammen med hindbær og yletten og det blendes sammen. Sættes i køleskabet i ca. 3-4 timer.
|
|
Opskriften er vist 21061 gange,
og udskrevet 262 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (16 stemmer) |
|
Kommentarer emma - 2005-01-01 01:01:01 den lyder som en god måltid |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne