Humus to Die for
Fryseegnet : Ja Indsendt af : FrederikBK Indsendt : Red : |
|
|
Udblød de tørrede kikærter natten over i rigeligt med vand.
Næste dag kasserer du vandet og tilsætter noget nyt. Tilsæt også 3 spiseskeer salt til vandet. Kog det nu i en time. Det kommer til at skumme med hvidt snask – fjern det du gider. De skal være ret bløde, så måske skal de have længere tid. Lidt alla kogt kartoffel konsistens. Grib din stavblender eller din foodprocessor og blend nu alle ærterne. Dette gøres nemmest i små portioner af gangen, eventuelt i et stor fad hvor du lægger dem i et to cm tyndt lag. Du vælger selv hvor fint det skal være, men gør ikke noget hvis du ikke får blendet alle ærterne. Du står nu med et kæmpe bunke blendede ærter. Tilsæt nu olie, tahin og 300 mL. vand – du kan altid tilsætte mere vand senere – du bestemmer selv din konsistens. Bland! Smid pressede hvidløg, spidskommen, citron/lime, chili, salt, pepper og rosen paprika i. Bland det nu grundigt. Smag til! Og færdig. Frys det ned i portioner. |
|
Opskriften er vist 5219 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer John - 2018-06-05 12:28:40 Ja nu er portionen jo lige lovlig stor, men den smager sgu af noget! Også nemt i forhold til at smage den til, fordi det kan være lettere sagt end gjort. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne