Hjemmelavet nem Boller i Karry
Indsendt : Red : |
|
|
Kødbollerne:
Riv løgene, og bland det sammen med resten af ingredienserne, på kødbolle listen. Det er en god idé at sætte farsen ind i køleskabet i en 15-30 minutter, så det kan bliver en god masse. Få vand op og koge, og lav små kødboller ud af farsen. Du bestemmer selvfølgelig størrelsen. Når bollerne stiger til overfladen, er de færdige. Godt råd, giv dem altid lige lidt ekstra tid i vandet, også selvom det er steget til tops. GEM KØDBOLLE VANDET! Sovsen: Put noget margarine i en gryde, alt efter hvor meget sovs du regner med at vil have, og lad det bliver godt varmt. Hak løgene fint, og lad dem blive bløde i smøret. Når løgene er blevet møre, hæld karry i, efter smags self. Husk retten kommer ikke til at smage -mere- af karry, hvis du hælder for meget i, det er salten, som senere skal få smagen frem. Hæld ca. den samme mængde mel i, som smøret, og rør det sammen. Tilsæt få dl af kødbolle vandet, og rør sovsen sammen. Bliv ved med at tilsætte vandet, eller mælk, til du har den mændge sovs du ønsker. Få sovsen op at koge, så det kan blive godt tygt! Bliver sovsen for tyg, tilsæt mere væske. Bliver sovsen for tynd, tilsæt en jævning (Bestående af lidt vand blandet sammen med mel). Risene tænker jeg i godt ved hvordan man koger. |
|
Opskriften er vist 15108 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne