Kanelkage med kaffeglasur
Indsendt af : Rikke Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smeltes, afkøles lidt og røres sammen med sukkeret.
Hvedemel, kanel og natron blandes sammen og sigtes i sukkerblandingen skiftevis med kærnemælken. Kagen bages i en ovnbradepande ved 200 grader C (alm. ovn) i ca. 30 minutter. Mærk efter med en gaffel eller et grillspyd, om den er bagt færdig. Glasur: Smørret smeltes, blandes med kaffen og de øvrige ingredienser røres i og smøres på den let afkølede kage. |
|
Opskriften er vist 6437 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke - 2018-06-21 11:38:08 Der skal ikke så meget kaffe i som beskrevet. Glasuren bliver for tynd ellers. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne