Vandbakkelse til kagemand eller boller med creme
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Sukkertand Indsendt : Red : |
|
|
( Jeg har dysleksi, så undskyld det skriftlige)
Kærgården, vand og sukker kommes i en gryde (evt. lidt vanilje kommes i, elsker duften selv, så det kommer jeg i alt, næsten) Gryden tages af varmen, når det hele koger. Kom mel i og rør godt. Derefter rør et æg af gange i. Når dejen er klar, kommes det ud på en bageplade med bagepapier på, i den form man ønsker. Bages i 30 min 175 grader varmtluft. Vaniljecreme: Alle ingredienserne blandes sammen i en gryde og opkoges. Pas på det ikke brænder på, hvis du ligesom mig ikke eje gram tålmodighed. Rør godt og hurtigt tag af varmen ved første opkognings blop eller kog ved middelvarme under god omrøring. Rør mens det køler ned eller igen, det med tålmodigheden går ikke så godt. Kom gryden i en lukket opvask eller andet med lidt kold vand i og nogle isterninger. Husk at rør godt i cremen, til den er kold og klar til brug. Når din vandbakkelse er klar, skæres de eller klip hul og kom din creme i. Cremen kan kommes i en egnet sprøjtepose eller en frysepose og der laves et lille sprøjte hul. Glasur: bland alt godt :) |
|
Opskriften er vist 5093 gange,
og udskrevet 64 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer arctic.gastro - 2017-07-29 18:16:44 Opskriften hænger slet ikke sammen, hvis vi ser på dejen alene, så vejer dejen ca. 500 Gr. hvordan kan 500 Gr. være nok til 12 personer. Man bruger Smør, og ikke det fis til Kærgården, for det meste af det er vand og emulgator, samt kunstige smagsstoffer. Vandbakkelses dejen skal ristes i gryden, inden man pisker æggene i, for at fjerne den frygtelige melsmag, og man kan godt piske æggene i mens dejen er brandvarm. Man må aldrig bruge varmluft ovn, og åbne ovnen når dejen bager til vandbakkelse kage, for så falder kagen sammen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne