Pandesal
Indsendt af : Thomas Rolf Andersen Indsendt : Red : |
|
|
1. Varm mælken til den er lunken.
2. Bland tørgæren i mælken sammen med 1 tsk sukker. 3. Pisk æggehviderne til de har bløde toppe. 4. Mix æggehviderne sammen med Mælken og gæren. 5. Bland mel, salt og det resterende sukker sammen i en skål for sig. 6. Bland nu det tørre og det våde sammen. 7. Ælt dejen i 5-6 minutter med en mixer så gluten kommer godt ud af melen. 8. Lad dejen hæve i 1 time under et fugtigt viskestykke eller plastfolie. 9. Del dejen op i 4 pølser. 10. skær hver pølse i 6 skrå dele så du samlet får 24 stykker. 11. Dyp hver del i brødkrummer og placer dem på en plade med bagepapir, med god afstand. 12. Lad bollerne igen hæve i 1 time. 13. Bag bollerne ved 175 grader i alm. oven i 15 minutter eller til bollerne er gyldenbrune. Tips: Pandesal er et hovedbrød i Filippinerne, der almindeligvis spises til morgenmad. Den er lavet af mel, gær, sukker, olie og salt. |
|
Opskriften er vist 6397 gange,
og udskrevet 106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Harry Rasmussen - 2021-03-06 19:32:57 Hej Thomas, når man har æltet det hele sammen i en rørmaskinen er det meningen at dejen skal være blød eller mere fast som franskbrød dej. Thomas - 2020-12-05 16:21:51 Hej. I beskrivelsen mangler du hvornår og hvordan margarinen skal tilsættes. Jeg plejer at varme den let, så den er helt blød og tilsætter den sammen med de våde elementer (dit punkt 6) Ellers en fin opskrift. Næsten original Filippinsk, med et tvist. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne