Spaghetti Bolognese 06
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Silas Indsendt : Red : |
|
|
Finthak din mirepoix blanding og hvidløg. Sauter det af indtil løgene bliver bløde og klare ved medium heat. Drys evt lidt tørret oregano ovenpå de sauterede grøntsager.
Tilsæt hakket oksekød og urter derefter lade det brunes lidt. Når kødet er brunt, laver du et hul i midten så du har plads til at stege. Tilsæt tomatpure og lade stege lidt af, så du får lidt af umami smagen ud af tomaterne. Vend det hele sammen til en homogen masse. Tilsæt Rødvin og lad det reducere til der næsten ikke er mere. Tilsæt flåede tomater, lidt vand, mælk, oyster sauce. Skru ned på lav varme, låg på og lad det simre i et par timer. Jo flere jo bedre. Smag til med salt og peber - server med spaghetti, friskrevet parmesan og evt pynt med lidt frisk basilikum. Servér! |
|
Opskriften er vist 6275 gange,
og udskrevet 73 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Jakob - 2017-07-27 01:18:06 Jeg synes det her var super lækkert, jeg synes at den brunede tomatpuré gjorde en kæmpe forskel. Casper Andersen - 2017-07-07 18:42:25 Kan anbefales!!! Anders - 2017-07-07 16:45:57 Smager fantastisk. Det bliver bare godt når det simre. Familien elskede det, nice touch med oystersaucen. Er min foretrukne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne