Lækker let æggekage
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : Ja Indsendt af : Melanieej Indsendt : Red : |
|
|
Hak hvidløg og chili fint med en kniv.
Læg kyllingefarsen på panden, kom chili og hvidløg på, og tilsæt lidt allround efter egen lyst. Rør det sammen og steg det. Når det er færdigt tages kødet af panden. Mens kødet steger, blandes æggekagen. Slå æggene ud i en skål. Tilsæt mælken, hvedemelet, salt og peber. Rør det sammen. Hæld herefter blandingen i den pande, kødet lige er fjernet fra. Lad det stå og simre 5-10 minutters tid, til der er dannet en "bund" af æggene. Held derefter kødet på og lad dem langsomt stege færdigt. Samlet set ca. 20-25 minutter til æggekagen. |
|
Opskriften er vist 3038 gange,
og udskrevet 45 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne