Livs kolde kartoffelsalat
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : MBJ450 Indsendt : Red : |
|
|
Dagen før:
Kog kartoflerne dagen før, og lad dem stå og køle af. Bland mayo, cremefraiche og æble eddiken sammen, smag til med honning, salt og peber. På dagen: Skær kartoflerne ud i så store stykker som du vil have, og bland det i mayo’en. Snit løg, hvidløg og purløg, og bland det sammen med det andet. Lad det stå og trække, køligt en times tid. |
|
Opskriften er vist 3608 gange,
og udskrevet 56 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne