Kartoffelsuppe med hakket oksekød
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : MBJ450 Indsendt : Red : |
|
|
Skær peberfrugterne, tomaterne, løgene, hvidløgene og chilien.
Svits peberfrugterne, tomaterne, løgene, hvidløgene og chilien i gryden, til de får ledt farve og bliver møre. Blend det hele. Kødet brunes i gryden. Kartofler og rodfrugterne skæres i spiselige stykker. Det blende hældes i gryden, når kødet er brunet. Vand, tomatpure, citron- eller limesaft, bouillon hældes i gryden. Kartofler og rodfrugterne kommes i gryden. Lad det simre, til kartofler og rodfrugter bliver møre. Tilsæt fløde og lade suppen koge op. Smag til med salt, peber og chili. |
|
Opskriften er vist 4989 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne