Frugt og nødde yoghurtfromage

Frugt og nødde yoghurtfromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 appelsin, reven skal og saft heraf
15 g.gelatinepulver
6 dl.yoghurt
25 g.Brun farin
25 g.dadler uden sten fint hakket
25 g.valnødder fint hakket
25 g.rosiner fint hakket
 
 Lidt kogte abrikoser til pynt
 
Opskrift:
Når skallen er revet på appelsinen, skæres den over og saften presses ud. Hæld saften i en lille gryde og drys gelatinen i. Sæt gryden over svag varme, så gelatinen smelter langsomt og fuldstændigt. Hæld yoghurten i en skål, tilsæt den smeltede gelatine samt sukker, pisk det godt og lad det køle af. lige før det stivner blandes frugt og nødder i. Smør indersiden af en form, der rummer 3/4 l med nogle få dråber olie. Hæld fromagen i og lad den blive helt stiv i køleskabet. Vend fromagen ud på et fad og pynt med de kogte abrikoser.





karakterer:
Opskriften er vist 10278 gange,
og udskrevet 211 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-06-19 12:38:31
Rigtig god. Den er ikke så sød