Fersken flødeis
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Kog fersknerne i to minutter for at gøre dem blødere. (Fjern skindet derefter hvis du ikke ønsker det i isen.)
Skær fersknerne i mindre stykker. Blend ferskner med sukker, fløde og citronsaft med en stavblender. Hæld isen på forme og frys den. |
|
Opskriften er vist 2231 gange,
og udskrevet 76 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne