Lam i hvidkål (Gammeldaws)

Lam i hvidkål (Gammeldaws), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Lam i hvidkål (Gammeldaws), billede 4 Lam i hvidkål (Gammeldaws), billede 1 Lam i hvidkål (Gammeldaws), billede 2 Lam i hvidkål (Gammeldaws), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.lammebov u ben
 ituskåren hvidkål
125 g.margarine eller stegefedt
1.5 l,varmt vand
 lidt salt
 
Opskrift:
Kødet hugges og skæres i firkantede stykker.

I en gryde kommes lidt stegefedt eller margarine, et lag ituskåren hvidkål lægges derpå oven på alt det, et lag kød og så fremdeles.

Til sidst ovenpå margarine eller stegefedt, varmt vand hældes derpå, lidt salt strøs over, låget lægges på og kødet koger i 2 til 3 timer.

En gang imellem vender man lidt om på det hele.

Anrettes i et dybt fad uden anden sauce end den indkogte suppe.





karakterer:
Opskriften er vist 26758 gange,
og udskrevet 253 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-01 15:00:06
Kan det blive mere enkelt at tilberede Lam! næppe! super.

  -   2009-10-04 18:05:28
Jeg bruger gerne en lille lammekølle som jeg koger i kålen .Nogle gange bruger jeg lamme-coulotte , jeg undlader også margarinen. -det smager pragtfuldt.