Lam i hvidkål (Gammeldaws)
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet hugges og skæres i firkantede stykker.
I en gryde kommes lidt stegefedt eller margarine, et lag ituskåren hvidkål lægges derpå oven på alt det, et lag kød og så fremdeles. Til sidst ovenpå margarine eller stegefedt, varmt vand hældes derpå, lidt salt strøs over, låget lægges på og kødet koger i 2 til 3 timer. En gang imellem vender man lidt om på det hele. Anrettes i et dybt fad uden anden sauce end den indkogte suppe. |
|
Opskriften er vist 26758 gange,
og udskrevet 253 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Søren - 2011-02-01 15:00:06 Kan det blive mere enkelt at tilberede Lam! næppe! super. anonym - 2009-10-04 18:05:28 Jeg bruger gerne en lille lammekølle som jeg koger i kålen .Nogle gange bruger jeg lamme-coulotte , jeg undlader også margarinen. -det smager pragtfuldt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne