Agurkesalat til køleskabet
Indsendt : Red : |
|
|
Rør eddike med sukker, kogende vand og peber til sukkeret er opløst.
Snit agurkerne i tynde skiver og drys dem med lidt salt. Lad dem trække 10 min. hvorefter de skylles og vægen knuges af. Kom agurkeskiverne på et syltetøjsglas, sammen med eddikelagen. Stil den i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 2860 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer hanne nielsen - 2017-06-09 10:17:14 er det korrekt at det er 50 dl eddike og 25 dl sukker ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne