Marokkansk Gulerods- og kikærtesalat

Marokkansk Gulerods- og kikærtesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Salater

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Mononoke

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
10 dl.Revet gulerødder
3.75 dl.Kogte kikærter, skyllet og drænet
7 Dadler, pillet og hakket.
4 Hakkede forårsløg
1.25 dl.Groft hakkede friske koriander (alternativt ærteskud)
3 spsk.Olivenolie
 Skal og juice fra 2 limefrugter (økologiske)
0.75 tsk.Stødt spidskommen
0.25 tsk.Muskatnød, friskrevet
0.5 tsk.Gurkemeje
0.25 tsk.Knuste røde peberflager
0.5 tsk.Havsalt
0.5 tsk.Friskværnet peber
1.25 dl.Grofthakkede pistacienødder
1-2 dl.Smuldret fetaost
 
Opskrift:
1. Bland gulerødder, kikærter, dadler, forårsløg og koriander (eller ærteskud) i en stor skål.

2. I en lille blandeskål, pisk olivenolie, skal og saft fra lime, spidskommen, muskatnød, gurkemeje, rød peberflager, salt og peber.

3. Hæld dressingen over gulerodsblandingen og bland salaten. Drys pistacienødder og fetaost og bland forsigtigt.

4. Serveres med det samme eller opbevares overdækket i køleskabet i op til 3 dage.





karakterer:
Opskriften er vist 3107 gange,
og udskrevet 65 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu