Marokkansk Gulerods- og kikærtesalat
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Mononoke Indsendt : Red : |
|
|
1. Bland gulerødder, kikærter, dadler, forårsløg og koriander (eller ærteskud) i en stor skål.
2. I en lille blandeskål, pisk olivenolie, skal og saft fra lime, spidskommen, muskatnød, gurkemeje, rød peberflager, salt og peber. 3. Hæld dressingen over gulerodsblandingen og bland salaten. Drys pistacienødder og fetaost og bland forsigtigt. 4. Serveres med det samme eller opbevares overdækket i køleskabet i op til 3 dage. |
|
Opskriften er vist 3107 gange,
og udskrevet 65 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne