Pølsehorn med cocktailpølser
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Ladegaard Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen smeltes og lunken vand tilsættes. Når det er håndvarmt røres gæren i. Mel, ymer, æg og salt tilsættes, og det hele æltes godt, gerne i røremaskine, og hæver i 15 minutter.
Cocktailpølserne enkeltvist helt ind i dejen, og lægges på en bageplade, hvor de efterhæver 10 min. Herefter pensles med æg, og bages i forvarmet varmluftovn, på 190 grader i ca 10-15 min. Ønskes almindelige pølsehorn, erstattes cocktailpølserne af 16 alm. Pølser, der halveres. Dejen deles da i 4 stykker, der hver rulles ud til en cirkel, deles i 8 og rulles til gifler om pølserne. |
|
Opskriften er vist 5704 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne