Christinas kyllinge -pasta ret
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Ja Indsendt af : Christina Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingen skæres i tern af ca 2 * 2 cm. Pasta koges efter posens anvisninger, dog er det en god ide at de ikke er kogt helt. Bacon brunes og tages af panden og lægges på fedtsugende papir. Løgene steges i karry til de er bløde, derefter tages de af. Kyllingen krydres med salt, peber og paprika og brunes på panden.
Gulerødder og squash skæres i tern, og løg, bacon, kylling, hvidløg og gulerødder samles i panden og svitses godt. Nu tilsættes tomatsovsen, sammen med bouillon, fiskesovs, og sennepspulver. Rettes koger nu i 5 -10 min hvorefter squash puttes i. Rettes smages til med sat og peber, og cremefraiche tilsættes, hvis der er ekstra cheddarost, så kan det smides i retten. Pasta og retten blandes i et fad og der lægges cheddarost på toppen varmluft ovn 200 grader i 30 min |
|
Opskriften er vist 3201 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne