Kylling/pasta i flødesovs
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Andreas Indsendt : Red : |
|
|
Steg kyllingen, tilføj derefter hvidløg. Tilsæt bouillon, fløde og pasta. Bring til kog. Lad retten stå og simre ved lav varme i 15 - 20 minutter. Tilføj parmesanost og rør rundt.
Server! Kan evt. serveres med bacon. |
|
Opskriften er vist 4861 gange,
og udskrevet 87 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne