Indisk inspireret kartoffelsalat
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Irene Julius Golubov Indsendt : Red : |
|
|
Skær blomkålen i mindre stykker på ca. 3x4 cm. Skrub kartoflerne og halvér dem, vend dem i olie, karry og salt, og bag dem sammen med blomkålen i en bradepande med bagepapir ved 230 g varmluft i ca. 20 min, til alt er mørt. Vend rundt i det undervejs.
Afkøl kartofler og blomkål. Halvér cherrytomaterne. Riste nødderne på en tør varm pande, til de bliver lidt gylden. Afkøl nødderne. Bland yoghurt og citronsaft med de afkølet kartofler og blomkål. Lad det stå på køl i ½ time. Ved serveringen: vend tomater, ærter og nødder i, og smag salaten til. |
|
Opskriften er vist 3940 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne