Bulgursalat med sommergrønt
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Irene Julius Golubov Indsendt : Red : |
|
|
overhæld bulguren med kogende vand og lad den trække under låg i ½ time.
Afdryp i en sigte og afkøl bulguren. Skær aubergine og peberfrugt i terninger og steg dem med nellike i olie på en pande ved middelstærk varme til de er bløde, møre og gyldne. Tilsæt hvidløg og steg det med de sidste par minutter. Vend rund i det undervejs. Afkøl grøntsagsblandingen. Skær sukkerærterne i skiver. Skær cherrytomaterne i kvarter og skær forårsløg fint. Vend alle ingredienserne sammen og smag til med salt og cayennepeber. |
|
Opskriften er vist 3304 gange,
og udskrevet 65 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne