Koteletter i fad

Koteletter i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandTilberedningstid : 30 minutter

Fryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Prinsesse Zelda

Indsendt :      Red :
Koteletter i fad, billede 4 Koteletter i fad, billede 1 Koteletter i fad, billede 2 Koteletter i fad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
2 tsk. Paprika, edelsuss
200 gram Bacon i tern
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
200 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Stegning:
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
   
Opskrift:
Krydr koteletterne med salt, peber og paprika og brun dem hurtigt begge sider på en pande i olien.

Brun efterfølgende baconternene på panden.
Rens champignonerne og skær dem i tykke skiver og steg dem på panden i 2-3 minutter sammen med hakket løg og hvidløg.

Læg koteletterne i et smurt ovnfast fad og kom bacon, champignon, løg og cocktailpølserne hen over.

Kog panden af med tomat og fløde og hæld det over kødet.

Sæt fadet i ovnen ved 200 grader alm. ovn i ca. 20 minutter og server med ris.





Beskrivelse:

Opskrift på koteletter i fad med ris

Findes der noget bedre end en ovnret, som passer sig selv? En klassisk omgang koteletter i fad med bacon er ikke til at tage fejl af - og særligt ikke en efterårsdag, hvor de lune retter står højt på listen. Med denne koteletter i fad opskrift er du sikret et aftensmåltid, som helt sikkert falder i god jord rundt om hele middagsbordet. Retten er nemlig ideel for både børn og voksne, da den indeholder lidt af det hele.

Hvordan laver man koteletter i fad?

Start med at krydre koteletterne og brun dem på panden. Rens champignon, skær dem i skiver og steg dem på panden sammen med hakket løg og hvidløg et par minutter. Forbered et ildfast fad med koteletterne i bunden og kom bacon, cocktailpølser, løg og champignon henover. Brug samme pande til at koge tomat og fløde, hvorefter det hældes over koteletterne. Sæt fadet i ovnen i 20 minutter ved en temperatur på 200 grader. Server koteletterne med ris.

Andre variationer af koteletter i fad

Hvis du vil have tyndet ud i køleskabets grøntsagsskuffe, kan du sagtens supplere med andre grøntsager, såsom aubergine eller peberfrugt i tern, skiveskårne porrer eller forårsløg. Du kan også tilføje ananas i tern for at gøre retten mere eksotisk - den søde ananas vil helt sikkert vække begejstring hos ungerne. I denne opskrift laves koteletter i fad med champignonsovs, men hvis du ikke bryder dig om champignon, kan du sagtens undlade at komme dem i.

karakterer:
Opskriften er vist 1199855 gange,
og udskrevet 20645 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (268 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 14037 (3342 kcal)
KJ pr. Pers. 3509 (835 kcal)
Vægt ialt 2072 gram
Vægt pr. Pers. 518 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 677 KJ (161 kcal)
Protein 9.8 gram
Fedt 12.7 gram
Kulhydrat 2.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-09-26 20:06:43
Lisa. jeg vil mene der mangler 1/2 til en hel liter vand med en grønsags buliong. Som alle opskrifter er det vejledende mængder. - Fløde er da 0.5 liter. det hjælper også.....

  -   2022-06-28 14:42:51
Er det muligt at lave på forhånd og gemme i køleskabet inden den tilberedes i ovnen?

  -   2022-05-23 17:20:39
Hejsa Jeg prøvede retten af i dag, har jeg gjort noget forkert? Fløde+tomat dækkede ikke alt, og jeg kom det ikke i et fad som var for stort (vil jeg selv mene) 😅 Der var ikke nok sovs til 4 mennesker ..

  -   2022-04-15 12:09:51
Super god opskrift. Brug dog mindre fedt. extra krydderi og giv de sidste 5 min på fuld skrue på varm luft.

  -   2022-02-15 16:44:34
Kan man ikke bruge fedtreduceret fløde ?

  -   2022-02-13 18:07:20
20 min - efter de er brunet godt af, er alt for lidt. De skal mindst have 35 min. I ovnen efter de er svidset godt af på panden.

  -   2022-01-14 12:51:30
Medmindre at du er MEGET glad for løg og champion så kan du sagtens halvere det og erstatte med andet selvfølgelig. Jeg syntes det overvældede retten. 20 minutter i ovnen virkede også af for lidt. Jeg vil give det minimum 30 minutter næste gang. Sovens var vandet.

  -   2021-09-30 13:06:37
Hvorfor skulle den ikke være fryseegnet?

  -   2021-05-27 17:51:19
Kanon god mad og nemt

  -   2021-03-28 10:59:08
Kongeopskrift. Er dog enig med Helle: Giv den lidt jævning i fløden, og brug rigtig god bacon som du selv skærer i grove tern.

  -   2021-02-27 18:16:28
Smager meget godt, men synes sovsen er for tynd. Vil give den lidt jævning næste gang.

  -   2020-09-12 19:04:16
Det er bare den bedste opskrift af dem laver ikke andre. og jo pølserne kan også komme på panden tilmed en dejlig tyk souse har selv tilføjet mere løg og champi.

  -   2020-09-11 15:59:12
Kom evt. porer, gulerødder, bønner i. Rigtig god opskrift.

  -   2020-07-30 16:19:40
Skal Cocktailpølserne slet ikke på panden inden de lægges over Koteletterne i fadet?

  -   2020-04-29 13:35:52
Den smager for meget af olie, og det synes jeg ikke om.

  -   2020-04-28 20:42:37
Smagte desværre ikke af noget og sovsen er alt for tynd.

  -   2020-02-15 22:17:19
Super lækker opskrift. Min kæreste og hans kammarat blev i hvert fald glade 🙂 det ikk sidste gang jeg laver det

  -   2020-01-22 21:18:23
super også kun med mælk !!

  -   2019-07-14 16:36:45
Jeg har lavet denne opskrift mange gange efterhånden og jeg har konkluderet at denne opskrift bare er bedst.

  -   2019-05-09 18:21:53
Fabelagtig god.

  -   2018-09-13 15:50:00
Den er bare super god