Koteletter i fad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Tilberedningstid : 30 minutter Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Prinsesse Zelda Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
Opskrift på koteletter i fad med risFindes der noget bedre end en ovnret, som passer sig selv? En klassisk omgang koteletter i fad med bacon er ikke til at tage fejl af - og særligt ikke en efterårsdag, hvor de lune retter står højt på listen. Med denne koteletter i fad opskrift er du sikret et aftensmåltid, som helt sikkert falder i god jord rundt om hele middagsbordet. Retten er nemlig ideel for både børn og voksne, da den indeholder lidt af det hele.Hvordan laver man koteletter i fad?Start med at krydre koteletterne og brun dem på panden. Rens champignon, skær dem i skiver og steg dem på panden sammen med hakket løg og hvidløg et par minutter. Forbered et ildfast fad med koteletterne i bunden og kom bacon, cocktailpølser, løg og champignon henover. Brug samme pande til at koge tomat og fløde, hvorefter det hældes over koteletterne. Sæt fadet i ovnen i 20 minutter ved en temperatur på 200 grader. Server koteletterne med ris.Andre variationer af koteletter i fadHvis du vil have tyndet ud i køleskabets grøntsagsskuffe, kan du sagtens supplere med andre grøntsager, såsom aubergine eller peberfrugt i tern, skiveskårne porrer eller forårsløg. Du kan også tilføje ananas i tern for at gøre retten mere eksotisk - den søde ananas vil helt sikkert vække begejstring hos ungerne. I denne opskrift laves koteletter i fad med champignonsovs, men hvis du ikke bryder dig om champignon, kan du sagtens undlade at komme dem i. |
Opskriften er vist 1199855 gange,
og udskrevet 20645 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (268 stemmer) |
|
Kommentarer lea - 2022-09-26 20:06:43 Lisa. jeg vil mene der mangler 1/2 til en hel liter vand med en grønsags buliong. Som alle opskrifter er det vejledende mængder. - Fløde er da 0.5 liter. det hjælper også..... Lisa - 2022-06-28 14:42:51 Er det muligt at lave på forhånd og gemme i køleskabet inden den tilberedes i ovnen? Lea - 2022-05-23 17:20:39 Hejsa Jeg prøvede retten af i dag, har jeg gjort noget forkert? Fløde+tomat dækkede ikke alt, og jeg kom det ikke i et fad som var for stort (vil jeg selv mene) 😅 Der var ikke nok sovs til 4 mennesker .. Dennis - 2022-04-15 12:09:51 Super god opskrift. Brug dog mindre fedt. extra krydderi og giv de sidste 5 min på fuld skrue på varm luft. Maibritt - 2022-02-15 16:44:34 Kan man ikke bruge fedtreduceret fløde ? Martin - 2022-02-13 18:07:20 20 min - efter de er brunet godt af, er alt for lidt. De skal mindst have 35 min. I ovnen efter de er svidset godt af på panden. Mathias - 2022-01-14 12:51:30 Medmindre at du er MEGET glad for løg og champion så kan du sagtens halvere det og erstatte med andet selvfølgelig. Jeg syntes det overvældede retten. 20 minutter i ovnen virkede også af for lidt. Jeg vil give det minimum 30 minutter næste gang. Sovens var vandet. Hanne - 2021-09-30 13:06:37 Hvorfor skulle den ikke være fryseegnet? Johnny - 2021-05-27 17:51:19 Kanon god mad og nemt Flemming - 2021-03-28 10:59:08 Kongeopskrift. Er dog enig med Helle: Giv den lidt jævning i fløden, og brug rigtig god bacon som du selv skærer i grove tern. Helle - 2021-02-27 18:16:28 Smager meget godt, men synes sovsen er for tynd. Vil give den lidt jævning næste gang. Jan - 2020-09-12 19:04:16 Det er bare den bedste opskrift af dem laver ikke andre. og jo pølserne kan også komme på panden tilmed en dejlig tyk souse har selv tilføjet mere løg og champi. Lars - 2020-09-11 15:59:12 Kom evt. porer, gulerødder, bønner i. Rigtig god opskrift. Carina - 2020-07-30 16:19:40 Skal Cocktailpølserne slet ikke på panden inden de lægges over Koteletterne i fadet? Gitte - 2020-04-29 13:35:52 Den smager for meget af olie, og det synes jeg ikke om. Sofie - 2020-04-28 20:42:37 Smagte desværre ikke af noget og sovsen er alt for tynd. Heidi - 2020-02-15 22:17:19 Super lækker opskrift. Min kæreste og hans kammarat blev i hvert fald glade 🙂 det ikk sidste gang jeg laver det anonym - 2020-01-22 21:18:23 super også kun med mælk !! Emma - 2019-07-14 16:36:45 Jeg har lavet denne opskrift mange gange efterhånden og jeg har konkluderet at denne opskrift bare er bedst. Shc - 2019-05-09 18:21:53 Fabelagtig god. Skydtlita - 2018-09-13 15:50:00 Den er bare super god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne