Koteletter i kokossauce med karry og ananas
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Prinsesse Zelda Indsendt : Red : |
|
|
Skær ananas i tern og snit forårsløgene.
Krydr koteletterne med salt og peber og 1 tsk. karry. Brun koteletterne 1 minut på hver side og læg dem til side. Kom lidt mere olie på panden og rist 2 tsk. karry. Tilsæt forårsløg, ananas og cashewnødder og rist et kort øjeblik. Tilsæt kokosmælken og læg koteletterne tilbage på panden. Lad det hele simre i 5-10 minutter. Smag til med salt og peber og evt. karry. Drys evt. med mynteblade og server med ris. |
|
Opskriften er vist 2857 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne