Laks i rød karry

Laks i rød karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Yogi

Indsendt :     

Ingredienser:
800 g.Laks
 
4-5 spsk.rød karry
2 dl.kokosmælk
2 spsk.neutral olie
1 spsk.fiskesauce
1 spsk.sukker
3-4 kefir limeblade
1 stk.fintsnittet rød chili
 
Opskrift:
Olie varmes op til middel, og rød karry tilsættes.
Varm igennem i ca. 1 minut og tilsæt så kokosmælk, fiskesauce og sukker.
Laks lægges i sovsen, og tilberedes 15-25 minutter.
Laksen skal flage, når man trykker fladt ovenpå med en gaffel.
Det sidste minut tilsættes limeblade og chili.
Serveres sammen med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 2747 gange,
og udskrevet 76 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu