Laks i rød karry
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Yogi Indsendt : |
|
|
Olie varmes op til middel, og rød karry tilsættes.
Varm igennem i ca. 1 minut og tilsæt så kokosmælk, fiskesauce og sukker. Laks lægges i sovsen, og tilberedes 15-25 minutter. Laksen skal flage, når man trykker fladt ovenpå med en gaffel. Det sidste minut tilsættes limeblade og chili. Serveres sammen med ris. |
|
Opskriften er vist 2807 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne