Spaghetti Carbonara 06

Spaghetti Carbonara 06, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers 2 Pers
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Zebina

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
200 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
1 Fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
100 gram Bacon i tern
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Bring en gryde med vand i kog ved høj varme. Tilsæt lidt salt efterfulgt af Spaghettien. Rør rundt en gang i mellem så de ikke klistre sig fast til en stor klump. (Tjek posen eller smag til hvor lang tid det skal havde)

Imens laves saucen. Tag en gryde frem. Pil hvidløg og præs det med en hvidløgspræsser, (Har man ikke sådan en så hak det fint) tag hvidløg og bacon i en gryde sammen med olivenolien og steg det til bacon bliver brun.

tag en skål og slå æggene ud deri, pisk æggene sammen. Rør derefter fint revet parmesanost i æggemassen og krydre med salt og peber.

Gem et glas af kogevandet fra den færdigkogte pasta, resten af kogevandet hældes fra. (Det er nemmest og hælde fra i et dørslag) Hæld pastaen i gryden hvor bacon og hvidløg er og tilsæt en smule af det gemte kogevand, og der efter tilsættes æggemassen. Vend det hele sammen.

server den lækre Spaghetti Carbonara ret. Velbekomme.

Tip: hvis man syndes kan man også hælde en sjat fløde i æggemassen inden den vendes i Spaghettien.





Beskrivelse:
Se kokken farvorit Spaghetti Carbonara

karakterer:
Opskriften er vist 4641 gange,
og udskrevet 83 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6665 (1587 kcal)
KJ pr. Pers 3332 (793 kcal)
Vægt ialt 578 gram
Vægt pr. Pers 289 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1153 KJ (274 kcal)
Protein 14.5 gram
Fedt 12.4 gram
Kulhydrat 26.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu