Verdens bedste brød - hurtig udgave
Indsendt af : DaddyOne Indsendt : Red : |
|
|
Gæren opløses i lunken vand. Tilsæt salt + mel lidt efter lidt. Dejen skal ikke æltes, men blot røres så alt melet er fugtigt.
Lad dejen hæve i overdækket skål ca 2,5 timer. Tag dejen ud på bordet og fold den 4-5 gange ind over sig selv. Pas på ikke at arbejde for meget med den. Smør en ren skål med olien, og lad dejen hæve i skålen 1,5 timer. I mellemtiden varmes en gryde med låg (eller en stegeso) godt op i ovnen på 250 grader. Hæld dejen i den varme gryde, og læg låg på. Bag i ovnen 30 minutter. Fjern låget, og lad brødet bage yderligere 15 minutter. Brødet afkøles på bagerist. |
|
Opskriften er vist 3462 gange,
og udskrevet 44 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne