Sdr. Omme Mørbradgryde

Sdr. Omme Mørbradgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : WeberVikingChef

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 svinemørbrad
2 pakker bacon i strimler
0.5 pakke Lurpak
2 store løg
2 peberfrugter
2 porrer
4 fedhvidløg
7.5 dl.vand
1 hønsebouillon tern
1 bouillonterning, okse
5 dl.fløde
1 ds.hakkede tomater
1 ds.tomatpure
 Timian
 salt
 peber
 soya
 
Opskrift:
Varm Lurpak i gryde og tilsæt bacon skåret i strimler + hakkede løg.
skær mørbrad i halvstore chunks og smid dem i gryden og varm/steg let igennem.

Del peberfrugter i 6-8 stykker og skærm dem ud i grove bidder - skær porrer i 1/2 cm ringe og tilsæt begge dele i retten.
krydr med salt - peber - soja og timian og smid et par laurbærblade i og hæld vand på - samt tilsæt bouillon tern og læg låg på.

Lad retten simre i 1-2 timer.

Når risene sættes over hældes fløde i retten og tilsmages med krydderier.

Bon appetit





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Mørbradgryde

karakterer:
Opskriften er vist 12823 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2024-10-19 17:29:15
Jeg mangler i opskriften, hvornår hakkede tomater og tomatpure skal i og mængden af soya