Sdr. Omme Mørbradgryde
Indsendt af : WeberVikingChef Indsendt : Red : |
|
|
Varm Lurpak i gryde og tilsæt bacon skåret i strimler + hakkede løg.
skær mørbrad i halvstore chunks og smid dem i gryden og varm/steg let igennem. Del peberfrugter i 6-8 stykker og skærm dem ud i grove bidder - skær porrer i 1/2 cm ringe og tilsæt begge dele i retten. krydr med salt - peber - soja og timian og smid et par laurbærblade i og hæld vand på - samt tilsæt bouillon tern og læg låg på. Lad retten simre i 1-2 timer. Når risene sættes over hældes fløde i retten og tilsmages med krydderier. Bon appetit |
|
Opskriften er vist 12823 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Randi - 2024-10-19 17:29:15 Jeg mangler i opskriften, hvornår hakkede tomater og tomatpure skal i og mængden af soya |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne