Brunsviger fra FynBo
Indsendt af : Bo Indsendt : Red : |
Fotograf: Bo |
|
Dej:
Rør gæren ud i det lunkne vand, tilsæt sukker, mel og smeltet afkølet margarine. Æltes let til alt er samlet. Skal hæve i 30 min. Fyld: Smør og brun farin varmes langsomt op i lille kasserolle i ca. 5 min. Pisk kagecremen og hæld i kasserolle sammen med smør og brun farin efter de 5 min. Fyld færdigt. Dejen fordeles jævnt i en stor bradepande ca. 35x40 (høj kant). Tryk dybe huller i dejen. Dejen hæver godt. Ovn: 200 grader i 20 min. |
|
Opskriften er vist 15469 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (17 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-09-28 13:41:57 Når sukker og smør er smeltet kommes cremen i til sidst og blandes i ca. 5 min Jeg lader dejen ligge i en skål. putter et viskestykke hen over og sætter den ind i et mørkt skab i ca. 30-45 min. Camilla - 2017-10-18 21:23:26 Jeg er noget usikker på 2 ting ved fremgangsmåden; 1) Skal dejen være som en bolledej eller våd? 2) skal cremen varmes med farin og smør 5 min? Fru Pedersen - 2017-04-14 17:11:43 Det er den bedste brunsviger jeg har smagt 👍🏻 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne