Fastelavnsboller 11
Højtid: Fastelavn Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Rita Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel-tørgær- æg rør det godt
Lun smør og mælk og evt alm gær hvis det bruges. Mælk og smør røres godt sammen med de tørre dele Rulles ud på melpudret bord, skæres ud i 16 firkanter, der kan kommes stiv marmelade, creme el andet i midten, samles let til boller. Sættes til hævning i ovn ved lys tændt. Bages derefter 10-15 min, 200 grader C. Derefter kommes flormelis på |
|
Opskriften er vist 4508 gange,
og udskrevet 262 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne