Peder Oles fantastiske grovboller
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i den lunkne mælk.
Rør resten af ingredienserne i. Lad dejen hæve ca. 1 time. Rør dejen en ekstra hurtig gang og form bollerne med en våd spiseske. Vend dem evt. i sesam. Lad bollerne efterhæve mens ovnen opvarmes til 230 grader. Pensl bollerne med æg og bag dem i 15 min. |
|
Opskriften er vist 2488 gange,
og udskrevet 56 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne