Mørbrad/levergryde
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Mads1973 Indsendt : Red : |
|
|
Mørbraden afpudses og skæres i passende tern
Kyllingeleveren renses og skæres i passende stykker Løgene skæres i halve ringe Champignon skæres i kvarte Kød og grøntsager brunes hver for sig i en stor stegegryde, hvorefter det tages op Rødvin får lov til at reducere til ca. 1½ dl. Kød og grøntsager tilbage i gryden Vand, bouillon, persille, salt og peber tilsættes. Retten får lov til at simre i 45 min. Fløde tilsættes, simrer 10 min. Jævnes efter behov, brug evt. kulør. Retten smages til med blåskimmelost, salt og peber Serveringsforslag: Serveres med ris eller kartoffelmos og asier eller drueagurk – hertil en råkostsalat. |
|
Opskriften er vist 4705 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne