Kyllinge-gryde - Selvopfundet opskrift
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Nanna G. Indsendt : Red : |
|
|
Start med at stege baconen på en pande på højeste varme. Imens at baconen er på panden, skal du ordne dine brystfiletter.
Skær brystfiletterne ud i mindre stykker, dog ikke for små. Når baconen ser færdigt ud, tages den af og proppes over i en skål. Derefter smides kyllingen på. Lad kyllingestykkerne ligge på panden til de er godt brune og skru derefter ned for varmen, så de kan ligge og ”passe sig selv”. Imens at kyllingestykkerne ligger og passer sig selv, skal du i gang med at lave sovsen. Start med at skær dine løg ud (Størrelsen er alt efter dit behov). Kom lidt smør i gryden og når smøren er smeltet, skal du tilsætte dine løg. Løgene skal ligge og brune. Nu skal du i gang med de flåede tomater og det gør du ved at finde en stavblender, på denne måde undgår du klumper i sovsen. Når dette er gjort, hælder du tomaten over i gryden med dine løg. Lad det stå i 3 minutter og derefter smider du de 2 bouillon-terninger i. Når bouillon-terningerne er ”forsvundet” i gryden, skal du begynde at tilsætte fløde. Jeg tilsatte næsten alt mit fløde, jeg vil tro at der kun var 2 spiseskeer tilbage deri da jeg var færdig. Dette er for at tage lidt af tomatsmagen væk – men at den stadig kan markere at den er der. Når sovsen er færdig, skal du proppe dit bacon og dine kyllinge-stykker i gryden. Rør lidt rundt og lad der gå yderligere 3 minutter. Efter 3 minutter tilsætter du sovsekulør (hvis man er til den slags) og rører rundt. Når du har proppet den tilpas mængde sovsekulør i, skruer du varmen ned på 2 og lader den passe sig selv. Imens skal du koge dine ris. Når risene er kogt er maden klar til servering. |
|
Opskriften er vist 3172 gange,
og udskrevet 69 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne