Chokoladefromage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Fløden piskes ikke for stiv.
Den udblødte husblas tages op af udblødningsvandet og smeltes i 1 dl kogende vand. Kakao, sukker og vanillesukker røres i over svag varme, til kakaoen er uden klumper.
Når opløsningen er kold, vendes flødeskummet i.
Når massen begynder at stivne, blandes revet chokolade i.
Fromagen fyldes i en skål og pyntes med mandler.
Mandlerne skoldes, smuttes og snittes på langs.
De ristes på tør pande under stadig omrøring, til de er gyldne.
|
|
Opskriften er vist 38269 gange,
og udskrevet 817 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 chokoladefromage II er bedre anonym - 2005-01-01 01:01:01 chokoladefromage II er bedre anonym - 2005-01-01 01:01:01 chokoladefromage II er bedre |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne