Morten og Peters ribbenstegssandwich
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Victor Mundi Indsendt : Red : |
|
|
Ribbenstegssandwich
Flæk bollen og rist den let på begge sider. Smør salamayonnaise på begge indersider. Læg rødkålen på underbollen, herpå ribbenstegen. Dryp Tabasco på ribbenstegen. Fordel de syltede agurkeskiver over stegen, drys med salt og friskkværnet peber og læg til sidst overbollen oven på det hele og klem sandwichen lidt, så de forskellige dele fusioneres i en perfekt symfoni. Nydes bedst med en iskold Cocio. |
|
Opskriften er vist 5359 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne