Pad ka-prao
Indsendt af : Mutti Indsendt : Red : |
|
|
Hak hvidløg, chili (på nær en) og løget meget fint - frø og vægge fjernes fra chilifrugterne inden de hakkes - gerne til en næsten pastalignende masse. Hak Mynte el. basilikumbladene fint.
Skyl og blanchér bønnerne, så de er klar. Skær den sidste chili i tynde skiver. Varm olien i en "wok" ved middelhøj varme. Tilsæt chili/hvidløgsmassen og sautér den til den har afsat smag (pas på at hvidløget ikke brænder på). Tilsæt løg og kødet. Rod ofte rundt i det med en spartel, så kødet bliver skilt fra hinanden. Når kødet er gennemstegt (3-4 minutter typisk), tilsættes soja, østerssauce, fishsauce og kechap manis sauce. Tilsæt bønner, peberfrugt og chiliskiver. Vend et par minutter. Bland mynte/thai basilikum i, vend kortvarigt og server med kogte ris. Ps: det skal være meget stærke chili frugter for at bruge mindre end 7 stk. - ved forstegningen forsvinder styrken, så kun aromaen fra chilifrugten er tilbage når middel/alm. stærke frugter benyttes! |
|
Opskriften er vist 4264 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne